Izrada bazena

Betonski | Montažni | Hidromasažni | Poliesterski

Sistem SMD Logo Izgradnja betonskih bazena

Izgradnja betonskih
i ugradnja montažnih bazena

Sistem SMD se bavi izgradnjom betonskih bazena za dvorišta, kao i prodajom i instalacijom montažnih poliesterskih bazena. Kroz dugogodišnje iskustvo u gradnji dvorišnih bazena stekli smo bogat portolio. Opredeljeni smo za izgradnju betonskih bazena sa lajner oblogom, bazena od betona sa poliester premazom, betonskih bazena sa mozaik pločicama, monzažnih GRE bazena, kao i prodaju i ugradnju opreme renomiranih svetskih proizvođača.

Gradnja-betonskih-bazena

Betonski
bazeni

Izgradnja betonskih bazena je složen posao koji se sastoji iz nekoliko koraka kao što su priprema terena, formiranje oblika bazena, betoniranje jezgra bazena, izrada izolacije bazena, finalna obrada i instalacija opreme (pumpe, filteri, grejači). U zavisnosti od završne obloge bazena, u našoj ponudi imamo:

  • lajnerske bazene
  • bazene u mozaiku.

Sve poslove obavljamo po sistemu "Ključ u ruke"

Montažni
bazeni

Montažni bazeni mogu se ukopati ili montirati nadzemno. Jednostavni su za održavanje, a voda u bazenu ostaje čista tokom cele godine uz pomoć filtracionog sistema i hemikalija. Van sezone kupanja, u bazenu ostaje 3/4 vode i on se prekriva zimskim prekrivačem, a hemikalije odžavaju vodu čistom i bakteriološki ispravno.

Bezeni se montiraju na:

  • armirano-betonsko ploču
  • behaton
  • keramičke pločice
Montazni-bazeni-Astral

Rado dajemo savete u vezi najboljeg izbora za vaš bazen

hidromasazni-bazeni-prodaja-i-ugradnja

Hidromasažni
bazeni

Hidromasaža predstavlja vodeni tretman u hidromasažnoj kadi ili bazenu. U hidromasažnim bazenima mlaznice pod visokim pritiskom vode i vazduha stimulišu cirkulaciju i podstiču limfnu drenažu.

Hidromasaža je prava blagodet za ljude koji imaju svakodnevni stres i napetost.

Hidromasažni bazeni se obično koriste u komercijalnim objektima, kao što su hoteli, spa centri i teretane, ali takođe se mogu koristiti i u privatnim stanovima i dvorištima.

Prodaja i instalacija hidromasažnih bazena

Poliesterski
bazeni

Veoma laka ugradnja, lepi i raznovrsni oblici, prilagodljive dimenzije, dug vek trajanja i pristupačne cene, razlozi su što su ovi bazeni imaju status najprodavaniji u Evropi.

Jedna od prednosti poliesterskih bazena je što su laki za održavanje i da su relativno jeftini u odnosu na druge vrste bazena. Oni su takođe otporni na oštećenja i dugotrajni ako se pravilno održavaju.

Poliesterski bazeni se obično koriste u kućnom dvorištu i mogu da se prilagode različitim oblicima i veličinama. Oni su takođe dostupni u različitim bojama i dezenima, što ih čini veoma atraktivnim.

Poliesterski-bazeni-prodaja-i-ugradnja

Uz Sistem SMD do vašeg bazena iz snova

Izgradnja bazena i sauna Sistem SMD Logo Belo

Bogato iskustvo
u gradnji bazena

Iz godine u godinu raste broj naših zadovoljnih klijenata
koji su nam ukazali poverenje za izgradnju njihovih bazena.

Zatražite ponudu

za izgradnju, kupovinu ili instalaciju bazena

Popunite formular i očekujte naš poziv u kome ćemo Vas upoznati sa našom ponudom.