Sistem SMD

Saune | Bazeni | Wellness

 
Sistem SMD Logo Izgradnja betonskih bazena

Izgradnja Spa & Wellness
na nivou kakav želite

SISTEM SMD je stvoren da unapredi i podigne nivo izgradnje bazena, sauna, parnih kabina i slanih soba. Sa timom stručnjaka i partnerima, nastojimo da postanemo lider u SPA & WELLNESS industriji. Kontinuiranim usavršavanjem i obukom našeg osoblja, postavljamo nove standarde i donosimo inovacije u izgradnji.

Nudimo kompletan program za izgradnju bazena – od betonskih sa lajnerom, mozaikom i poliesterom, do montažnih bazena, kao i prodaju opreme renomiranih svetskih proizvođača. Za saune, nudimo izgradnju u tri kategorije – standard, premium i lux. Takođe, nudeći i INFRA saune, ruske i bio banje.

U našem asortimanu takođe se nalaze parene kabine, slane sobe i hidro masažne kade, čime pružamo kompletno rešenje za spa i wellness program. SISTEM SMD se trudi da svakog klijenta zadovolji sa svojim proizvodima i uslugama, te mu pomogne da ostvari svoje želje i potrebe za savršenim uživanjem u spa i wellness programu.

Lajnerski-bazeni-SMD-Sistem
Izgradnja-finskih-sauna
Tepidariumi-Sistem-SMD

Kreativne ideje

Sigurni smo da ćemo ispuniti sve vaše želje i zamisli kada je u pitanju izgradnja bazena, saune ili spa i wellness programa. Bez obzira na specifičnosti vašeg prostora, naš tim inženjera i dizajnera će kreirati jedinstvene i kreativne ideje za savršeno uživanje. Zajedno ćemo transformisati vaš prostor u mesto za opuštanje i relaksaciju.

 

Kreativne-ideje
Inovacije

Inovacije

Sistem SMD konstantno prati novosti u svetu wellnessa i spaja, kako bi naši klijenti uvek imali najbolje i najmodernije iskustvo. Koristimo najsavremenije alate i materijale, kako bi svaku kreativnu ideju naših klijenata pretvorili u stvarnost. Inovacije su nam uvek u fokusu i zbog toga smo spremni da podignemo standarde u izgradnji bazena, sauna, parnih kabina, slanih soba i hidromasažnih kada na novi nivo.

Ovaj ritual ima blagotvorno dejstvo na telo i duh.

Dugogodišnje
iskustvo

roz godine rada u wellness i spa industriji, stekli smo dugogodisnje iskustvo u izgradnji najrazlicitijih oblika betonskih bazena, sauna, slanih soba, tepidarijuma i svega ostalog iz spa i wellness programa. Imamo iskustva od malih privatnih objekata i dvorista do velikih javnih objekata kao što su hoteli i akva parkovi.

Dugogodisnje-iskustvo-u-izgradnji-sauna
Strucnost-uvek-cista-voda-u-bazenu-i-savrsen-mozaik-plocica

Stručnosti

Naša firma se ponosi partnerstvom sa timom vrhunskih inžinjera, dok naši radnici imaju dugogodišnje iskustvo i stručnost u izgradnji najrazličitijih projekata u wellness i spa programima.

Stalno se usavršavamo kako bi osigurali najbolje rešenja za naše klijente.

Izgradnja bazena i sauna Sistem SMD Logo Belo

Lider u Spa & Wellness Izgradnji

Pronađite svoj savršeni wellness program sa nama

Zatražite ponudu

Spa & Wellness program

Popunite formular i očekujte naš poziv u kome ćemo Vas upoznati sa našom ponudom.