Montažni bazeni

Nadzemni i ukopani

Sistem SMD Logo Izgradnja betonskih bazena

Savršen izbor
za vrele letnje dane

Jednostavni su za održavanje, a voda u bazenu se ne menja tokom cele godine.

ukopani-ili-nadzemni-bazeni

Ukopani ili
nadzemni bazeni

Montažni bazeni su savršena opcija za one koji žele da uživaju u bazenu bez zahtevne i skupe gradnje. Dva su opcija za postavljanje montažnog bazena – nadzemno ili ukopano. Ukoliko želite da bazen bude više skriven, onda je ukopana opcija pravi izbor, dok nadzemna opcija nudi više prostora za igru i korišćenje. Montažni bazeni su brzi i jednostavni za postavljanje, a uživanje u vodenom zabavnom parku počinje za samo nekoliko dana.

Sam bazen se montira na armiranu betonsku ploču, behaton ili keramičke pločice…

Jednostavno
održavanje

Voda u ovim bazenima se lako održava čistom zahvaljujući filtracionom uređaju i hemikalijama, bez potrebe da menjate vodu tokom cele godine. Kada sezona kupanja prođe, samo ispustite 1/4 vode, prekrijte ga zimskim prekrivačem, a hemikalije će vodu čuvati čistom i bakteriološki bezbednom. Uživajte u besprekornom bazenu bez mnogo napora!

Jednostavno-odrzavanje-montaznih-bazena
veliki-izbor-dimenzija-montaznih-bazena

Veliki izbor
dimenzija

Izaberite savršenu dimenziju za svoj montažni bazen. Kada je reč o montažnim bazenima, izbor dimenzija je ključan. Bilo da želite okrugli, ovalni ili kvadratni bazen, u zavisnosti od vaših potreba, postoji savršena dimenzija koja će odgovarati vašim željama i potrebama. 

Izgradnja bazena i sauna Sistem SMD Logo Belo

Primeri montažnih bazena:

Zatražite ponudu

za instalaciju montažnih bazena

Popunite formular i očekujte naš poziv u kome ćemo Vas upoznati sa našom ponudom.