Spa i Wellnes

PARNA KUPATILA | SLANE SOBE | TEPIDARIJUMI | HAMMAMI

 
Sistem SMD Logo Izgradnja betonskih bazena

Kompletan Spa & Wellness program

Wellness i Spa program pruža savršene užitke za svakog posetioca. Od Izgradnje parnih kabina, preko izgradnje slanih soba, pa sve do tepidarijuma i hammama, kreiramo wellness iskustva koja će ostaviti trajno utisku na vaše telo i duh. Osoblje našeg tima je visoko kvalifikovano i stručno, te su uvek spremni da vam pomognu u stvaranju wellness programa koji će odgovarati vašim željama i potrebama.

Parna kupatila

Parna kupatila su drevna vrsta kupatila i vode poreklo još iz rimskog doba. Pomažu prevazilaženje stresova svakodnevnog života, opuštanje i sticanje nove snage kao i poboljšanje opšteg fizičkog i mentalnog blagostanja.

Parna-kupatila-SMD-sistem
Slane-sobe-SMD-Sistem-Spa-i-Wellness

Slane sobe

Slana soba je specijalno opremljena prostorija za halotretmane u kojoj su zidovi i pod obloženi kamenom solju (koristi se kamena, nejodirana so bez dodataka aditiva čija je uloga većim delom dekorativne prirode, ali pomaže i u održavanju specifične mikroklime slane sobe) i halogeneratorom koji je ključan za ovu vrstu tretmana.

Tepidarijumi

Tepidarijum zapravo predstavlja grejni ležaj, koji toplotnim zračenjem prijatno deluje na organizam i opuštanje mišića. Klupe se zagrevaju do približne temperature tela, od 37 do 39 stepeni Celzijusa. Na ovaj način postiže se da telo odaje otprilike onoliko toplote koliko i prima.

Tepidariumi-Sistem-SMD
Hamami-SMD-Sistem

Hamammi

Hammam se sastoji od suvih i parom punih komora, a osim toga poseduje i odaje za relaksaciju i masažu. Zbog temperature od 50ºC i vlažnosti od 100% u odnosu na saunu koja ima 80ºC i vlagu od 2% do 30%, hammam je prijatniji za boravak. U hammamu, u odnosu na parno kupatilo, greju se pod, zidovi i klupe, pa se ne stvara teška maglovita para, vidljivost ne opadne a vlažnost ipak dostiže skoro 100%.

Izgradnja bazena i sauna Sistem SMD Logo Belo

savršeno uživanje uz naš
Spa i Wellness program

Sve je više zadovoljnih klijenata koji uživaju uz naše proizvode.

Zatražite ponudu

Spa & Wellness program

Popunite formular i očekujte naš poziv u kome ćemo Vas upoznati sa našom ponudom.