Porftolio

Upoznajte se sa našim radovima

 
Sistem SMD Logo Izgradnja betonskih bazena

Uspešno izvedeni projekti:

Pogledajte našu galeriju projekata i uverite se u kvalitet i stručnost našeg tima. S ponosom predstavljamo najbolje realizovane wellness i spa projekte u oblasti.“

Adica-Ada

Bazeni Adice - ADA

Kompleks Adice nalazi se u mestu Ada u Vojvodini i jedan je od najboljih sportsko rekreacionih centara u Srbiji. Nalazi se na savršenoj lokaciji pored reke Tise i na samo 1km od centra grada Ade. Kompleks Adice sastoji se od otvorenog i zatvorenog bazena i wellness dela sa saunama i djakuzijem. Sistem SMD sa ponosom predstavlja fotografije iz Wellness dela kompleksa Adice – Ada.

Hotel-Euforia-Sabac-Logo

Hotel Euforia - Šabac

Hotel Euforia je jedan od najprestižnijih hotela u ovom delu Srbije. Na samo 10 minuta od centra Šapca, glavnog grada regiona, pruža apsolutni komfor i nesvakidašnju uslugu. Spa centar u okviru hotela poseduje zatvoreni bazen, saune, parno kupatilo i djakuzi. 

Pogledajte video:

Hotel-Raj-Novi-Pazar

Rajčinović banja- Novi Pazar

Hotel Raj ND, lociran je u Rajčinovića banji, na 5 km udaljenosti od Novog Pazara. Sa ponosom predstavljamo finsku saunu koju smo izgradili za ovaj prelep hotel.

Infinity-Spa-Logo

Infinity Spa - Zrenjanin

Infinity spa je novootvoreni hotel luksuzni hotel nadomaj strogog centra Zrenjanina. Sistem SMD sa ponosom predstavlja Infra crvenu koju smo izradili za potrebe spa centra u okvirz hotela.

Lajnerski bazen 10x5 - Ub

Lajnerski betonski bazen sa unutrašnjom rasvetom dimenzija 10×5 metara koji se nalazi u sklopu dvorišta privatnog objekta u mestu Ub.

Finska sauna - obloga crveni kedar

Finske saune mogu da se razlikuju po materijalima koji se koriste tokom izgradnje. Primer sa oblogom od crvenog kedra je veoma interesantan jer konačnom izgledu saune daje autentičan i veoma interesantan izgled.

Finska sauna - obloga Aspen

Finske saune sa oblogom od aspena svojim svetlim bojama deluje elegantno i osvežavajuće uz punu svoju primarnu funkcionalnost, finalni izgled dodatno doprinosi punom ugođaju uživanja i okrepljenja tela i uma.

Tepidarijumi

Tepidarijumi su sve popularniji i traženiji kako za javne objekte kao što su hoteli i spa centri, tako su sve više traženi i za privatne objekte. U svom portfoliju imamo veliki broj izgrađenih tepidarijuma.

Lajnerski bazen - 8x4m

Betonski bazen sa „tocuh“ lajnerom  dimenzija 8×4 metara.

Finska sauna - spoljna

Velika prednost kod Finskih sauna je to što nije neophodno da u svom objektu obezbedite posebnu prostoriju za saunu. Veoma su popularne i saune koje se nalaze spolja, tj u dvorištu, vrtu ili uz vikendicu.

Ruska banja

Ruska banja uz oblogu od crvenog kedra osim savršene funkcije za uživanje i relaksaciju, odaje i utisak elegancije.

Finska sauna - obloga lipa

Finska sauna sa oblogom od lipe odiše prefinjenošću i elegancijom.

Kombinovana sauna

Kombinovana sauna sa oblogom i klupom od termotretirane lipe
Izgradnja bazena i sauna Sistem SMD Logo Belo

Bogato iskustvo

U izgradnji Wellness i Spa programa

Zatražite ponudu

Spa & Wellness program

Popunite formular i očekujte naš poziv u kome ćemo Vas upoznati sa našom ponudom.