Bazeni u mozaiku

veliki izbor pločica i staklenih mozaika

Sistem SMD Logo Izgradnja betonskih bazena

Zašto bazeni u mozaiku?

Bazeni obloženi mozaikom imaju nekoliko prednosti u odnosu na bazene obložene folijom, a to su:

Refleksija-svetlosti-u-bazenu-sa-mozaikom

Jedinstveni i
luksuzni bazeni

Za vaš bazen smo pripremili veliki izbor pločica, a stakleni mozaici su veoma popularni i idealno su rešenje za oblaganje vašeg bazena.

Transparentnost i kombinacija atraktivnih boja glavne su karakteristike ove vrste mozaika. Posebnu draž ovim mozaicima daje iznenađujuća refleksija svetlosti koju proizvode. 

Veliki izbor
materijala

Materijali od kojih se danas pravi mozaik su pored tradicionalnih kao što su kamen, keramika, staklo, porcelan i savremeni materijali kao drvo, metal i kompozitni materijali. Završna obrada može po potrebi da bude mat, polumat ili sjajnoj varijanti, ali takođe i transparentna u različitim bojama i nijansama.

Za lepljenje je vrlo važno koristiti lepkove koji su sertifikovani za to, kao i odgovarajuće fug mase.
Lepak za providni stakleni mozaik mora biti na bazi belog cementa kako bi se postigao zadovoljavajući efekat.
Važno je i dozirati količinu lepka na koji se lepi mozaik. Premalo lepka će dovesti do lošeg prijanjanja i odvajanja komadića, a previše lepka do toga da višak izlazi na fugne koje je posle teško očistiti.
Veliki-izbor-materijala-za-bazene-u-mozaiku
Bazeni-otporni-na-vremenske-uslove

Otporni na
vremenske uslove

Mozaici su postali jedan od najtraženijih materijala za uređenje bazena, fontana, kupatila i drugih vodenih prostora. Njihova otpornost na visoke i niske temperature i jednostavnost održavanja čine ih idealnim izborom za ovakve projekte.

Mozaici su takođe otporni na vodu i hemikalije, što ih čini dugotrajnijim i trajnijim u odnosu na druge materijale. Ukupno, mozaici su jedna od najboljih opcija za uređenje bazena, fontana i kupatila, kako zbog njihove funkcionalnosti tako i zbog njihove estetske vrednosti.

Izgradnja bazena i sauna Sistem SMD Logo Belo

Primeri bazena u mozaiku:

Zatražite ponudu

za izgradnju bazena u mozaiku

Popunite formular i očekujte naš poziv u kome ćemo Vas upoznati sa našom ponudom.