Izrada enterijera

Drveni enterijeri | zidne avanture | drvene stepenice

 
Sistem SMD Logo Izgradnja betonskih bazena

Drveni enterijeri po meri

Drvo nudi širok spektar opcija koje se mogu prilagoditi vašim potrebama. Naši stručni stolari i dizajneri rade sa vama kako bi stvorili funkcionalan i estetski privlačan prostor koji će trajati dugi niz godina. Kontaktirajte nas  kako bismo vam pomogli u stvaranju savršenog drvenog enterijera za vaš dom ili poslovni prostor.

Unikatni drveni
enterijeri

Izrada unikatnih drvenih enterijera je naša strast i posao kojim se bavimo s ljubavlju. Bez obzira da li opremate stan, kuću, vikendicu, hotel, restoran, kafić ili poslovni prostor, naši dizajneri i majstori učiniće da vaš enterijer bude jedinstven i prijatan za boravak. Naša usluga počinje od samog koncepta i projektovanja, do izrade i finalne montaže.

Unikatni-drveni-enterijeri
Izrada-drvenih-stepenista

Izrada drvenih
stepeništa

Drvena stepeništa pružaju elegantan i prirodan izgled enterijera. SMD Sistem poseduje iskustvo u izradi stepenica po meri i u skladu sa željama klijenata. Drvo koje koristimo u izradi stepenica je visokog kvaliteta, birano po boji i strukturi da bi se postigao željeni izgled.

Osim izrade novih stepenica, vršimo i oblaganje postojećih stepeništa drvetom kako bi se unapredio izgled prostora i postigao jedinstven i prirodan estetski dojam.

Izgradnja bazena i sauna Sistem SMD Logo Belo

Stvorimo zajedno
enterijer o kojem ste
oduvek sanjali

Naši unikatni drveni elementi, poput stepeništa, vrata, plafona, zidova i ostalih detalja, garantuju da će vaš prostor biti jedinstven i prepoznatljiv.

Zatražite ponudu

Za izradu drvenih enterijera

Popunite formular i očekujte naš poziv u kome ćemo Vas upoznati sa našom ponudom.