Betonski bazeni

Izrada betonskih bazena

Sistem SMD Logo Izgradnja betonskih bazena

Zašto betonski bazeni?

Betonski bazeni su najčešći izbor naših klijenata. Odluka za izbor betonskog bazena najčešće je opravdana zbog trajnosti bazena i mogućnosti prilagođavanja različitim oblikima i veličinama. Betonska konstrukcija može biti obložena poliesterom, folijom ili keramičkim pločicama. Opremljenje bazena može uključivati mnoge različite stvari, od onih koji su potrebni za održavanje bazena do onih koji poboljšavaju vaše iskustvo kupanja. Mlaznice, skimere, podne ispuste, reflektore i ostalo potrebno je ugraditi prilikom gradnje betonske konstrukcije.

Prednosti-betonskih-bazena-Sistem-SMD

Betonski bazeni: Najčešći izbor naših klijenata

Sistem SMD Logo Izgradnja betonskih bazena

Vrste betonskih bazena

SMD-Betonski-bazeni-u-mozaiku

Bazeni
u mozaiku

Bazeni u mozaiku su jedinstveni i luksuzni način da se ukrasi vaš bazen. Oni se izrađuju od malih pločica u različitim bojama i dizajnirani su da se slažu u različite uzorke i slike. Ovakvi bazeni su izuzetno elegantni i privlačni, a također su i izuzetno trajni i lako se održavaju.

Mozaik bazeni su idealni za one koji žele da se razlikuju i da imaju jedinstven bazen. Oni se mogu dizajnirati u različitim stilovima, od klasičnih do modernih, što omogućava da se prilagode svakom dvorištu ili okruženju.

Lajnerski
bazeni

Ako želite izgraditi bazen u svom dvorištu, lajnerski bazen je odličan izbor. Lajnerski bazeni se izrađuju od plastičnog materijala, nazvanog lajner, koji se postavlja unutar osnovne konstrukcije bazena.

 Lajner je fleksibilan, izdržljiv, vodonepropusan sistem bazenskih obloga sa jakim slojem poliesterske mrežaste tkanine, debljine 1,5mm, specijalno dizajnirane za bazene. Lajner se vari i prilagođava obliku bazena na licu mesta tako da je idealan koliko i za nove bazene toliko i za renoviranje postojećih bazena različitih oblika.

izgradnja-lajnerskih-bazena
Izgradnja bazena i sauna Sistem SMD Logo Belo

Bogato iskustvo
u izgradnji bazena

Iz godine u godinu raste broj naših zadovoljnih klijenata
koji su nam ukazali poverenje za izgradnju njihovih bazena.

Zatražite ponudu

za izgradnju betonskog bazena

Popunite formular i očekujte naš poziv u kome ćemo Vas upoznati sa našom ponudom.