Infra saune

melem za pozitivno stanje nervnog sistema

Sistem SMD Logo Izgradnja betonskih bazena

Zagrevanje saune
infracrvenim zracima

Temperatura u infracrvenoj sauni je od 50 do 60 c, a preporučeni boravak je od 20 do 30 minuta. Potreban je samo jedan ciklus bez ponavljanja.

infra-crvena-sauna

Zašto infra sauna?

Veoma zdrava
za korišćenje

Infracrvena toplota je oblik energije koji je neophodan za zdravlje svih živih bića. Ukoliko  telo ne dobija dovoljnu količinu infracrvenih zraka od sunca, vremenom postajemo bolesni i depresivni. Svi životi na zemlji imaju potrebu za većom količinom infracrvenog svetla da bi bili potpuno smireni i zdravi.

Infracrveno zračenje prodire duboko u naše zglobove, kožu, mišiće i tkiva, ubrzavajući cirkulaciju i bolje snabdevanje tkiva i organa kiseonikom.

Infra-saune-su-veoma-zdrave-za-koriscenje
infra-saune-jacaju-imunitet

Jača imunitet
i utiče na lepotu

Redovnim korišćenjem infracrvene saune, gube se masnoće i suvišni kilogrami, pospešuje se koncentracija, jača imunitet i borba protiv virusa i infekcija. Naročito se preporučuje kod ubrzanja regeneracije nakon sportskih povreda, bolova u zglobovima i mišićima, hroničnog umora, čestih glavobolja i depresije.

Žene vole da koriste infracrvenu saunu, zbog toga što uspešno eliminiše celulit ukoliko se redovno koristi.

Još prednosti infrared sauna:

Zagrevanjem tela, dolazi do povećanog znojenja, cirkulacije krvi i razgradnje štetnih materija (masti, toksina, celulita, teških metala) i njihovo izbacivanje kroz kožu. Infracrveno zračenje potstiče lučenje endorfina (hormona sreće) što dovodi do dobrog raspoloženja, te ima veliki značaj u borbi protiv stresa, opušta i oslobađa nervno-emocionalne napetosti. Tretmani u infracrvenoj sauni imaju umirujući efekat na nervni sistem, pomažu kod nesanice, smanjuju stres i neuroze. Takodje veliki značaj korišćenja infracrvene saune ogleda se u otklanjanju mišićne napetosti, detoksikacije organizma, utiče na regeneraciju tkiva, blagotvorno deluje na zglobove i linfni sistem.

Zatražite ponudu

za izradu infracrvene saune

Popunite formular i očekujte naš poziv u kome ćemo Vas upoznati sa našom ponudom.