Hammami

Prijatna vlažna toplota od 45ºC do 50ºC

Sistem SMD Logo Izgradnja betonskih bazena

Šta su Hammami?

Hammam se sastoji od suvih i parom punih komora, a osim toga poseduje i odaje za relaksaciju i masažu. Zbog temperature od 50ºC i vlažnosti od 100% u odnosu na saunu koja ima 80ºC i vlagu od 2% do 30%, hammam je prijatniji za boravak. U hammamu, u odnosu na parno kupatilo, greju se pod, zidovi i klupe, pa se ne stvara teška maglovita para, vidljivost ne opadne a vlažnost ipak dostiže skoro 100%. 

Spoj najboljeg
iz Wellness-a

Današnji Hammam (ili tursko kupatilo) je kultura kupanja sa Istoka koja je danas veoma popularna u wellnessu. Hammami ujedinjuju vrelo kupanje sa parnim kupatilom, tehniku vrelih zidova i parnog kupatila. Ima osobine turskog kupatila zbog smelih mešanja boja.

Hammam-Wellness
Prednosti-Hamama

Prednosti
Hammam-a

Hammam tretman se razlikuje od drugih zbog blage promene temperature koja ne opterećuje organizam. Nakon parenja u parnom kupatilu, gosti se prelaze u masažnu sobu gde se izvodi temeljna masaža turskom metodom, korišćenjem sapuna i mermerne ploče. Ceo proces se završava ispiranjem mlakom vodom. Preporučuje se hladno tuširanje između parenja i masaže, kako bi se telo osvežilo i omekšalo. Hammam tretman vam pruža osećaj opuštenosti i čistu, glatku kožu.

Primeri Hammama:

Zatražite ponudu

za izradu Hammama

Popunite formular i očekujte naš poziv u kome ćemo Vas upoznati sa našom ponudom.