Hidromasažni bazeni

Feksibilni i izdržljivi

Sistem SMD Logo Izgradnja betonskih bazena

Pravi način za oslobađanje
od stresa i napetosti

Hidromasaža je prava blagodet za ljude koji imaju svakodnevni stres i napetost. 

terapeutski-ucinak-hidro-masaze

Terapeutski učinak
hidromasaže

Za one koji žele da se oslobode stresa i napetosti, hidromasaža je ključna. Ova terapijska tehnika jača protok krvi i povećava nivo kiseonika u telu, stvarajući estetski efekat u borbi protiv celulita i čiste kože. Hidromasaža se preporučuje za različite oblike bolova u koštano-zglobnom sistemu, kao i za zdravstveno održavanje i očuvanje vitalnosti.

Spa centar
u vašem domu

Povodom trenda povećane potražnje za ovakvim proizvodima, spa bazeni su dizajnirani sa najsavremenijim tehničkim rešenjima za hidromasažu. Sa precizno odabranim vodenim i vazdušnim mlaznicama, bazeni omogućavaju iskustvo relaksacije i revitalizacije na nivou kvaliteta spa centara.

Spa-centar-u-vasem-domu
nove-tehnologije-u-hidromasaznim-bazenima

Nove tehnologije
i kvalitet materijala

Hidromasažni bazeni su opremljeni sa sofisticiranom digitalnom upravljačkom jedinicom na dodir koja omogućava jednostavno podešavanje temperature, rad pumpi, osvetljenja i drugih funkcija. Uz to, ponuđeno je i osvetljenje u boji za terapiju bojama, hromoterapiju, što ima uticaj na relaksaciju i poboljšanje raspoloženja. Izolacioni sistem kućišta bazena takođe igra važnu ulogu u smanjivanju gubitaka toplote, zajedno sa termalnim pokrivačem.

Izgradnja bazena i sauna Sistem SMD Logo Belo

Veliki izbor
hidromasažnih bazena

Sistemski nezavisni hidromasažni bazeni

Zatražite ponudu

za kupovinu i instalaciju hidromasažnih bazena

Popunite formular i očekujte naš poziv u kome ćemo Vas upoznati sa našom ponudom.